Segueixen dient que no

Reunio-Mas-Rajoy

 Ja s’ha escenificat la tan esperada reunió entre Mariano Rajoy, president de tots els espanyols i Artur Mas, president d’aproximadament el 16% dels espanyols.

En aquesta reunió es suposa que Mas ha anat a explicar-li que el 16% dels espanyols sembla que tinguin una opinió pròpia sobre el que hauria de ser Espanya i que seria bo escoltar què n’han de dir.

Mariano s’ha mostrat sorprès d’aquesta notícia. No tenia cap indici de que el 16% dels espanyols tinguin una opinió distinta. Diu que no cal pregunta’ls-hi per què aquest 16% dels espanyols ja van opinar l’any 78 sobre la constitució, i l’any 2012 a les eleccions generals. Per tant no cal tornar-hi a fer preguntes. Ell es deu a tots els espanyols, tot i que valora molt l’opinió del 16% dels espanyols i que els té molt en compte.

Que no, que es il·legal, que no és necessària, que és impossible. Que parlem, però que d’això ni parlar-ne.

Es nota que ens estima, per això vol protegir el nostre dret de tenir el 75% de classes en català (quan podria limitar-ho al 50%), permetrà també que tinguem un multiplex més que la resta d’espanyols (passarem de 3 a 2), ens ha posat un AVE fins a la frontera, que això de Rodalies és de baixa estofa, ens espolia només 8000M€… (16000? on vas a parar) no hi ha per tant. I què si has de tancar algun hospital per a acomplir el dèficit? Tanca només els que atenguin els refredats… Ens estima.

Una vegada acabada aquesta reunió que s’hagués pogut portar a terme amb quatre Whatsapps, Mariano ha ordenat al seu becari que fes tres piulades, s’ha tancat al seu despatx, ha tret del calaix secret el seu Geyperman barbut i l’ha abraçat, tot dient-se: “Tranquilo Geyperman barbudo, que shi cerramosh los ojosh y lo desheamos muy muy muy fuerte, todosh los problemash desaparecen sholosh”.

Mas ha anat a una convocatòria de premsa on ha explicat la seva visió de la reunió, ha admès preguntes, ha fet un elegant “EtFelicitoFill” a un falangista infiltrat, i ha deixat als periodistes madrilenys sense tinta als seus bolígrafs i amb rampes als dits, per la falta de costum d’escriure tant.

Tenen tanta por a la resposta que volen evitar com sigui la pregunta. La resposta els posaria en una situació que no sabrien com abordar. Polítics mediocres, acostumats a acomodar-se i a governar amb curtesa de mires. A aguantar 4 anys de legislatura sense mirar més enllà de maniobrar per guanyar les properes eleccions, legislant en funció d’empreses del BOE, cuinant enquestes per a justificar les seves decisions, amagant-se de la realitat.

La resposta els complicaria la vida… I els la complicarà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s